Carteam Autoservice Peerdeman
Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autoservice Peerdeman

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autoservice Peerdeman is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Grootebroek en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Autoservice Peerdeman

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autoservice Peerdeman in Grootebroek vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autoservice Peerdeman! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Nasra A
Nasra A
Ik heb hier begin deze maand mijn nieuwe auto gekocht en de service bij Autobedrijf Peerdeman was van begin tot het eind geweldig. Alle vragen werden netjes beantwoordt en bij het ophalen van de auto kreeg ik een mooi bos bloemen. Ik ben erg blij met mijn auto en ik raad een ieder aan om hier langs te gaan. Nogmaals bedankt!
Dennis N
Dennis N
Gisteren een witte Fiësta ST gekocht bij deze garage, een gezellig en eerlijk familie bedrijf! Bedankt voor de goede service en voor de mooie auto!
Jolanda Engel
Jolanda Engel
Wat een geweldig bedrijf. Wij raden dit bedrijf echt aan. Een familiebedrijf die zo meedenkt.En wij onze nieuwe auto nog eerder konden ophalen dan verwacht. Echt een kerstkado. Heel erg bedankt
Jan Klouwer
Jan Klouwer
Occasion gekocht bij garage peerdeman, zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid, een garage zoals het hoort te zijn. Jammer dat ik maar 5 sterren kom geven, had er zeker meer willen geven.
Bekijk beoordelingen