Open

Caravancenter

CARAVANS EN KAMPEERAUTO’S

Carteam Autoservice Peerdeman

DE JUISTE CARAVAN OF CAMPER

Op zoek naar een caravan of kampeerauto? Caravancenter Peerdeman is dé caravan- en kampeerautospecialist voor Stedebroec en wijde omtrek. Een zorgeloos begin van uw vakantie begint bij ons BOVAG gecertificeerd caravanbedrijf. U kunt bij ons terecht voor:

  • Aan- en verkoop van caravans en kampeerauto’s
  • Onderhoud aan uw caravan, vouwwagen of camper
  • APK keuring van uw camper
  • Montage van alle mogelijke accessoires

MEER CARAVAN ONDERHOUD

MEER CAMPER ONDERHOUD

OOK VOOR ONDERHOUD…

Voordat u naar uw vakantieadres vertrekt is het verstandig om bij ons langs te komen voor onderhoud. Uw caravan, vouwwagen of kampeerauto wordt door onze erkende keurmeester gecontroleerd op meer dan 50 punten. In overleg met u, kunnen we eventuele reparaties uitvoeren. Met een goed onderhouden caravan, vouwwagen of camper kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie!

CONTACT

Carteam Autoservice Peerdeman
Carteam Autoservice Peerdeman

…EN ACCESSOIRES

Ook voor accessoires, zoals caravanmovers, airco, fietsendragers en luifels kunt u bij Caravancenter Peerdeman terecht. En in onze kampeershop vindt u een groot assortiment kampeerartikelen en gasflessen.

CONTACT

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice Peerdeman?

Bij Carteam Autoservice Peerdeman staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice Peerdeman is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN