Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Onderhoud voor een vaste prijs
Betaal achteraf, dus na het onderhoud
Specialist in Grootebroek e.o.
BOVAG en RDW erkend

Welkom bij EV-Team Autoservice Peerdeman

Wij verzorgen het complete onderhoud van uw elektrische of hybride auto. Van een eenvoudige APK tot het oplossen van complexe elektronische problemen - wij zijn uw hybride en EV specialist voor goed en betaalbaar auto onderhoud in Grootebroek. Dat is wat we doen, ervaar het zelf.

team egel

Dit is wat klanten over ons zeggen

Dustin Hofmann
Dustin Hofmann
Een voorbeeld voor vele grote merkdealers! Aankomende week hebben wij een rit van 5.000 km te maken. Natuurlijk gaat de waarschuwing “onderhoud noodzakelijk” juist op dit moment branden. De garage gebeld en uitgelegd. Ze zitten de komende tijd vol gepland maar of ik de auto zsm neer kan zetten maar uiterlijk 15:00 vanwege de kerstborrel. Voor 12:00 gebracht (tijdens de middagpauze ook nog) en binnen 1,5 was het onderhoud gedaan. Ik snap dat dit niet de normale gang van zaken is maar wij kunnen dankzij deze toppers met gerust hart op pad! 5 Sterren met een DIKKE PLUS!
Jordy Otter
Jordy Otter
Stond met pech. Geen klant bij hun maar met 10 min ter plaatse afgesleept en de volgende dag was me auto klaar. Top service nogmaals bedankt mannen.
de Ademcoach Mevrouw Marloes
de Ademcoach Mevrouw Marloes
Halverwege juli '23 stonden wij's avonds op het punt om te vertrekken met de auto en caravan naar Frankrijk. Na de bekende lichten check, bleek dat de remlichten permanent bleven branden. Super balen natuurlijk en schoten meteen in de stress.. Om lang verhaal kort te houden, wij dachten dat het aan de caravan lag en zijn naar de caravan garage gereden. Daar werden we meteen geholpen ondanks dat het druk was. Bij doormeting bleek de caravan in orde te zijn maar dat het aan de auto lag. Garage Peerdemans is niet onze vaste garage en we werden geadviseerd omnaar de vaste garage te gaan. Helaas liet onze eigen garage het afweten en werden we van garage naar garage gestuurd. Bijna op het einde van de dag belde mijn, zeer gefrustreerde, man naar garage Peerdemans voor iets en kreeg de eigenaresse aan de lijn. Zij pikte de frustratie en machteloosheid zo fijn op dat ze heeft geregeld dat we langs konden komen. Binnen anderhalf uur was onze auto gefikst en konden we diezelfde avond nog op vakantie!! Onze dankbaarheid gaat uit naar deze vrouw en monteur, nogmaals mega mega bedankt!! De koeken komen nog jullie kant op ;) Jullie hebben er een klant bij! Fam Berkhout
Mirjam de Boer
Mirjam de Boer
Mijn auto ziet er weer als nieuw uit. Goede service.
Bekijk beoordelingen