Carteam Autoservice Peerdeman
Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autoservice Peerdeman

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autoservice Peerdeman is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Grootebroek en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel

Martin Peerdeman Overleden

Maandag 30 mei is Martin Peerdeman, oprichter en eigenaar van Carteam Autoservice Peerdeman in Grootebroek plotseling overleden. Samen met zijn vrouw Ellen, zoon Rob en het team van Peerdeman bouwde Martin met zijn ondernemersgeest en werklust het bedrijf vanaf de oprichting uit tot een modern en allround garage camper en caravan bedrijf.

Het bedrijf van Martin is zijn levenswerk. We gaan Martin missen, als eigenaar, collega, vader, opa en echtgenoot. We gaan verder, in de geest van Martin.

We willen iedereen van harte bedanken voor alle steun, lieve berichten, kaarten en bloemen.

Carteam Autoservice Peerdeman
Carteam Autoservice Peerdeman

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autoservice Peerdeman in Grootebroek vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autoservice Peerdeman! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Susanne Netten
Susanne Netten
Vandaag de nieuwe auto opgehaald bij jullie, wat een top service 👌 de tijd wordt voor je genomen de koffie staat altijd klaar en we hebben zelfs een mooie bos bloemen gekregen bij het ophalen van de auto 🙂 netjes aan alle afspraken gehouden wij zijn super tevreden. Bedankt voor alles 5 sterren zeker dik verdiend 👍
Fam Zwan
Fam Zwan
Een acuut probleem met de verlichting van de caravan is snel en vakkundig bekeken. Oorzaak gevonden. Top service, erg snel en vriendelijk geholpen.
Rick de Boer
Rick de Boer
Top bedrijf! Hier werken mensen keihard om iedereen met auto, caravan of camper op vakantie te laten gaan.
Els Bongers
Els Bongers
Goed geholpen 2 keer geweest 1x voor banden , en 1 x voor onderdeel caravan , ze hebben heel veel onderdelen voor caravans , fietsen , schotelbrai, enz, de moeite waard om eens te gaan kijken.
mvh “Mvh product.” product.
mvh “Mvh product.” product.
Goede en snelle service, ze staan altijd voor je klaar. Je auto of caravan is hier in goede handen.
Bekijk beoordelingen