Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autoservice Peerdeman

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autoservice Peerdeman is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Grootebroek en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel

Martin Peerdeman Overleden

Maandag 30 mei 2022 is Martin Peerdeman, oprichter en eigenaar van Carteam Autoservice Peerdeman in Grootebroek plotseling overleden. Samen met zijn vrouw Ellen, zoon Rob en het team van Peerdeman bouwde Martin met zijn ondernemersgeest en werklust het bedrijf vanaf de oprichting uit tot een modern en allround garage camper en caravan bedrijf.

Het bedrijf van Martin is zijn levenswerk. We gaan Martin missen, als eigenaar, collega, vader, opa en echtgenoot. We gaan verder, in de geest van Martin.

We willen iedereen van harte bedanken voor alle steun, lieve berichten, kaarten en bloemen.

Carteam Autoservice Peerdeman
Carteam Autoservice Peerdeman

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autoservice Peerdeman in Grootebroek vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van je voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Ben je van mening dat je auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autoservice Peerdeman! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Wijnand Wiegersma
Wijnand Wiegersma
Al een jaar lang laat ik het onderhoud en andere toevoegingen doen door caravan en camperservice Peerdeman. Ellen en Rob en hun hele team zijn zeer vakkundig,behulpzaam en vriendelijk. Superservice.Super tevreden.
Tom Velkers
Tom Velkers
Het team van Peerdeman is al vele jaren top! Elke keer worden we vriendelijk en vakbekwaam geholpen. Bijvoorbeeld deze week werd er zelfs twee keer ruimte in de planning gemaakt om onze problemen op te te lossen. Klasse!
Ger Dekker
Ger Dekker
Camper voor grote beurt plus apk en nieuwe distributieriem en banden en diverse tips gekregen en deze uit laten voeren en alles is perfect en keurig gedaan alle medewerkers van peerdeman bedankt tot de volgende keer
Dustin Hofmann
Dustin Hofmann
Een voorbeeld voor vele grote merkdealers! Aankomende week hebben wij een rit van 5.000 km te maken. Natuurlijk gaat de waarschuwing “onderhoud noodzakelijk” juist op dit moment branden. De garage gebeld en uitgelegd. Ze zitten de komende tijd vol gepland maar of ik de auto zsm neer kan zetten maar uiterlijk 15:00 vanwege de kerstborrel. Voor 12:00 gebracht (tijdens de middagpauze ook nog) en binnen 1,5 was het onderhoud gedaan. Ik snap dat dit niet de normale gang van zaken is maar wij kunnen dankzij deze toppers met gerust hart op pad! 5 Sterren met een DIKKE PLUS!
Bekijk beoordelingen