Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autoservice Peerdeman

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autoservice Peerdeman is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Grootebroek en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel

Martin Peerdeman Overleden

Maandag 30 mei 2022 is Martin Peerdeman, oprichter en eigenaar van Carteam Autoservice Peerdeman in Grootebroek plotseling overleden. Samen met zijn vrouw Ellen, zoon Rob en het team van Peerdeman bouwde Martin met zijn ondernemersgeest en werklust het bedrijf vanaf de oprichting uit tot een modern en allround garage camper en caravan bedrijf.

Het bedrijf van Martin is zijn levenswerk. We gaan Martin missen, als eigenaar, collega, vader, opa en echtgenoot. We gaan verder, in de geest van Martin.

We willen iedereen van harte bedanken voor alle steun, lieve berichten, kaarten en bloemen.

Carteam Autoservice Peerdeman
Carteam Autoservice Peerdeman

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autoservice Peerdeman in Grootebroek vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autoservice Peerdeman! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Rick Smit
Rick Smit
Wij hebben 2 jaar geleden hier een seat ibiza gekocht. Echt een super fijne auto met goede service erbij. Vorigjaar heeft de auto er een grote beurt gehad. Wederom goede service en werdt er netjes gebeld met de vraag of ze onderdelen moesten vervangen en wat dit dan zou gaan kosten. Helaas ligt het auto bedrijf net even te ver buiten onze woonplaats (27km) anders waren wij hier zeker in onderhoud gebleven. Ik heb een goede ervaring met het autobedrijf en was erg blij met de eerlijke kijk op de reparatie en kijk op een auto. Wij zijn momenteel opzoek naar de vervanging van onze andere auto. Nu heb ik de eigenaar (Rob) gevraagd om een oogje in et zeil te houden. Hij geeft mij dan ook vaak een update hoe het met de zoektocht naar onze 2de auto staat. In mijn ogen een eerlijk fam. Bedrijf.
Peter Helmer
Peter Helmer
Geweldige ontvangst. Alle tijd om de auto te bekijken en proefrit te maken. De Ford is keurig afgeleverd en technisch helemaal up to date gemaakt, door henzelf alle punten benoemd en super onderhoud gepleegd! Met 1 jaar garantie tegen een concurrerende prijs! Ik kom er graag terug!! Super goed gevoel er bij!!
Wim Heima
Wim Heima
In januari 2023 met mijn dochter een Ford Focus Wagon gekocht voor een redelijke prijs. Auto bevalt goed en service ook prima. Mocht ik in de toekomst opnieuw een auto nodig hebben, dan ga ik als eerste bij Peerdeman langs!
Jan Scholten
Jan Scholten
Heel goede service ik ben al 14 jaar klant met onderhoud caravan en caravan accessoires en ben dik tevreden
Marloes Iskes
Marloes Iskes
afgelopen week onze nieuwe auto opgehaald. We hebben een hele positieve indruk gekregen van Carteam Autoservice Peerdeman. We zijn netjes geholpen. Betrouwbare eerlijke mensen. Voor aflevering heeft de auto nog het benodigde onderhoud gekregen, waarbij belangrijke zaken zoals remmen en distributieriem zijn vervangen. We zijn ontzettend blij met de nieuwe auto en hebben een heel goed gevoel aan deze garage overgehouden.
Bekijk beoordelingen