Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij EV-Team Autoservice Peerdeman

Wij verzorgen het complete onderhoud van uw elektrische of hybride auto. Van een eenvoudige APK tot het oplossen van complexe elektronische problemen - wij zijn uw hybride en EV specialist voor goed en betaalbaar auto onderhoud in Grootebroek. Dat is wat we doen, ervaar het zelf.

team egel

Dit is wat klanten over ons zeggen

Wijnand Wiegersma
Wijnand Wiegersma
Al een jaar lang laat ik het onderhoud en andere toevoegingen doen door caravan en camperservice Peerdeman. Ellen en Rob en hun hele team zijn zeer vakkundig,behulpzaam en vriendelijk. Superservice.Super tevreden.
Tom Velkers
Tom Velkers
Het team van Peerdeman is al vele jaren top! Elke keer worden we vriendelijk en vakbekwaam geholpen. Bijvoorbeeld deze week werd er zelfs twee keer ruimte in de planning gemaakt om onze problemen op te te lossen. Klasse!
Ger Dekker
Ger Dekker
Camper voor grote beurt plus apk en nieuwe distributieriem en banden en diverse tips gekregen en deze uit laten voeren en alles is perfect en keurig gedaan alle medewerkers van peerdeman bedankt tot de volgende keer
Dustin Hofmann
Dustin Hofmann
Een voorbeeld voor vele grote merkdealers! Aankomende week hebben wij een rit van 5.000 km te maken. Natuurlijk gaat de waarschuwing “onderhoud noodzakelijk” juist op dit moment branden. De garage gebeld en uitgelegd. Ze zitten de komende tijd vol gepland maar of ik de auto zsm neer kan zetten maar uiterlijk 15:00 vanwege de kerstborrel. Voor 12:00 gebracht (tijdens de middagpauze ook nog) en binnen 1,5 was het onderhoud gedaan. Ik snap dat dit niet de normale gang van zaken is maar wij kunnen dankzij deze toppers met gerust hart op pad! 5 Sterren met een DIKKE PLUS!
Bekijk beoordelingen