Carteam Autoservice Peerdeman
Open

Acties

De winterbandenwissel bij Carteam Autoservice Peerdeman!

Carteam Autoservice Peerdeman

Banden wisselen

De bandenwissel is elk voor- en najaar weer een terugkerende actie. Het is verstandig om je zomerbanden te wisselen in het najaar. De winterbanden presteren het best als de temperatuur onder de 7°C komt en geven meer grip bij een nat of besneeuwd wegdek. Zo weet je zeker dat je optimaal en veilig de weg op kan onder winterse omstandigheden. De winterbanden kunnen weer onder de auto vandaan wanneer de temperatuur in het voorjaar weer stijgt.

Afspraak maken

De eigenschappen van de winterband

De winterband is zachter, flexibeler en heeft een dieper profiel dan een zomerband en is daarom beter afgestemd op winterse temperaturen. Dit zorgt ervoor dat je meer grip hebt en een kortere remweg. Het profiel is ook voorzien van lamellen die zorgen voor de optimale grip bij nat wegdek en een betere afvoer van sneeuw. De winterwissel is dus noodzakelijk als je veilig in de winter de weg op gaat.

Afspraak maken

Carteam Autoservice Peerdeman
Carteam Autoservice Peerdeman

All Season-banden

Als je altijd in gemiddelde omstandigheden rijdt, kan je kiezen voor All-Season banden. De banden zijn geschikt onder gemiddelde weersomstandigheden, maar niet voor gladde wegen. Het is ook belangrijk dat je niet meer dan 20.000 kilometer rijdt op jaarbasis. Bedenk dus goed of All-Season banden een goede keuze voor jou is. Wij adviseren je graag!

Ook banden wisselen?

Maak nu je afspraak bij Carteam Autoservice Peerdeman om je banden te laten wisselen.

Afspraak Maken